А1 ще предлага застраховка на смартфони и таблети

А1 обяви, че ще предлага на клиентите си застраховка на смартфони и таблети. Услугата Моят телефон може да бъде активирана при закупуването на ново устройство, а размерът на месечната премия за застраховка се определя от цената на апарата, като тя може да варира между 0,99 лева и 17,00 лева на месец.

От услугата могат да се възползват всички нови и настоящи клиенти на А1. Покритието по застраховката влиза в сила от датата на покупка и сключване на договор, и може да важи до пет години. Застраховката покрива неволно счупване, обир, грабеж, увреждане от намокряне или оксидация, както и появата на дефекти на устройството извън предоставените гаранции на производителя. Потребителите ще могат да се възползват от ремонт или замяна на устройство при установяване на увреждане или счупване.

Предлагането на услугата стартира с промоция – за всички сключени през август застрахователни договори, клиентите няма да дължат премии за първите два периода. Премиите се поемат от оператора, като така се покрива най-критичният за потребителите период. Дори и в случай на щета потребителите ще бъдат обезщетявани спрямо условията по договорите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *