Xiaomi Mi Mix 3 идва с до 10GB RAM и слайд механизъм за предните камери

Xiaomi представи най-новия си смартфон – Mi Mix 3. Моделът вкарва предните камери и сензори в плъзгащ се механизъм, премахващ нуждата от цепка в дисплея. Слайдерът не използва мотор, а вместо това, магнитна технология от познатите ни от миналото слайдер телефони. Моделът е с керамична конструкция и алуминиева рамка. Четецът на пръстови отпечатъци е разположен на гърба. Наличен е отделен бутон за Xiao AI гласовия асистент на компанията.

Съотношението екран-конструкция е 93.4% като „брадичката“ е с 4.5 мм по-малка от тази на Mi Mix 2S. По отношение на параметрите, Mi Mix 3 включва 6.4“ OLED екран с Full HD резолюция. Налични са общо 4 камери – 12MP широкоъгълен и телефото модули на гърба и 24MP + 2MP селфи каемра. Mi Mix 3 разчита на Snapdragon 845 чипсет, до цели 10GB RAM и до 256GB памет за съхранение.

Смартфонът предлага технология за бързо безжично зареждане и безжично зарядно в комплекта. Догодина ще се появи и 5G версия на устройството.

Продажбите на Mi Mix 3 започват на 1 ноември в Китай с цени от около 475 долара за варианта с 6GB RAM/128GB сторидж. Моделът с 10GB е специално издание Forbidden City Palace Museum и ще струва около 720 долара в Китай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *