Huawei с изгодно предложение за облачен сторидж

В днешно време използваме смартфоните си за какво ли не – от слушане на музика, обработка на файлове, заснемането на огромно количество снимки, видео и др. Това разбира се води след себе си и нуждата от по-голямо количество памет за съхранение. Повечето производители на смартфони напоследък предлагат по-големи капацитети вградена памет – 64GB, 128GB и дори 256GB. Освен това, болшинството смартфони включват и опция за разширяване на тази памет чрез допълнителна памет карта.

Друга възможност предлагат услугите за облачно съхранение на данни. Много компании имат собствени предложения в тази насока като Google Drive/Photos, Apple iCould, Samsung Cloud и др. Huawei също има подобно предложение наречено Huawei Mobile Cloud, което е налично за всички Huawei и Honor устройства с EMUI 5.1 или по-нова.

Безплатната му версия включва 5GB пространство за съхранение, в което можете да синхронизирате снимки, настройки и др. Разбира се това пространство е крайно недостатъчно и в даден момент ще се наложи да го разширите.

Сега компанията предлага 50GB облачен сторидж с преференциална месечна такса за първия месец 2 ст. След промоционалния месец, цената е 1,99 лв. месечно. За да се възползвате от офертата влезте със своя Huawei ID в съответния раздел в настройките на устройството си.

Данните са достъпни още и през браузер – Mobile Cloud Web Portal.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *