Samsung Galaxy A9 наличен и у нас

Samsung Galaxy A9 е първият в света смартфон с четворна основна камера, а от утре (23.11) вече може да бъде открит и у нас. Цените на модела започват от 1,199 лв. като ще е наличен от трите телекома и в големите търговски вериги.

Основната камера се състои от следните сензори:

Основен: 24MP AF, F1.7
Телефото: 10MP AF, F2.4 за 2х оптично приближение
Ултра широкоъгълен: 120°, 8MP, F2.4
Дълбочинен: 5MP, F2.2

Конфигурацията от сензори позволява заснемането на качествени изображения и при ниска околна осветеност чрез технология за комбиниране на пиксели. Вградена е AI технология за разпознаване на обектите, които снимате. В зависимост от това се използват и специфични настройки. Благодарение на широкоъгълния сензор можете да заснемете по-голяма област. Телефото сензорът позволява прилагането на 2х оптично приближение без загуба на качеството. Сензорът за дълбочина позволява прилагане на ефект blur (размазване).

Дизайнът на смартфона съчетава метална конструкция с 3D извит стъклен гръб. Дисплеят е 6.3” Full HD+ Super AMOLED и в стил на Samsung, без цепка в горната си част. Galaxy A9 идва в три цвята: черен хайвер, синя лимонада и бонбонено розово. Моделът включва осем ядрен чипсет, 6GB/8GB RAM и 128GB разширяема памет за съхранение. Батерията е с капацитет 3800mAh като се поддържа технология за бързо зареждане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.