Теленор стартира игра с награди – ето как да се включите

Теленор ще раздаде над един милион награди сред потребителите на приложението MyTelenor, които участват в празничната кампания „Изтрий за награда“ между 1 декември 2018 г. и 8 януари 2019 г.

Всички клиенти на абонаментните планове и предплатените услуги на Теленор, които са инсталирали последна версия на приложението MyTelenor и са се регистрирали в него, могат да участват в кампанията и да спечелят всеки ден една от предвидените награди. Сред тях са 400 Bluetooth аксесоара, 400 награди от 20 лв. за закупуване на дигитално съдържание в Google Play чрез услугата „Плати с Telenor”, по 400 безплатни двумесечни достъпа до онлайн приложението за филми и сериали HBO GO и услугата за спортно видеосъдържание Play DiemaXtra. Сред наградите са още милион пакета с 500 MB, 10 хил. пакета с 1000 MB и 1000 пакета с 3000 MB мобилни данни на максимална скорост, валидни за ползване в България и в роуминг в Зона ЕС.

Желаещите да участват могат да го направят като влязат в приложението и изберат банера на кампанията, който ще ги отведе до карта, която трябва да „изтрият“ и веднага ще разберат дали печелят награда. Всеки може да участва по веднъж дневно в рамките на периода на кампанията. Участието не е възможно, докато потребителите се намират в роуминг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *