Няколко интересни продукта от Anker на MWC 2019

По време на Мобилния конгрес имах възможност да разгледам част от продуктите на Anker. Компанията предлага голямо разнообразие от портативни батерии, слушалки, говорители и зарядни устройства. Няколко бяха моделите на производителя, които ми направиха приятно впечатление.

PowerWave+ е подложка за безжично зареждане на смартфони използваща Qi технология. Освен това тя служи и за стойка на носими устройства като Apple Watch, който също можете да зареждате, но не и безжично.

PowerCore 10000 PD е портативна батерия, която предлага USB-A и USB-C портове, а освен това поддържа и бързо зареждане при мощност 18W. Моделът е с компактни размери и приятна визия.

Няколко устройства в серия souncore (аудио решения) също изглеждат доста прилично. Сред тях е станцията за бързо безжично зареждане Wakey, която включва и FM радио, а и дисплей. Звуковата мощ на системата е 2х5W. Доста практично решение за нощно шкафче например.

Nebula Capsule II е портативен проектор с вградена Android TV и Google Assistant. Продуктът е реализиран след успешна кампания за групово финансиране. Може да прожектира най-разнообразно съдържание с резолюция до 720p.

Pavlin Lukanov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *