VIVACOM организира фотоконкурс с награди в Instagram

Три смартфона Samsung Galaxy S10 и шест броя преносими външни батерии ще спечелят победителите в летния фотоконкурс „Код оранжево“. Надпреварата е организирана от VIVACOM по повод 10-годишнината на бранда. Конкурсът ще продължи до 01.09.2019 г. в страницата на телекома в Instagram – https://www.instagram.com/vivacombg/

Всеки, който иска да участва, трябва да последва профила на VIVACOM в Instagram и да сподели публично в своя профил в социална мрежа снимка с оранжев елемент, като добави #кодоранжево. Няма ограничение на броя на снимките. Кадрите трябва да бъдат авторски, допуска се и допълнителна обработка. Задължително е снимките да не уронват престижа на трети лица и да не внушават насилие, национална, политическа, етническа, религиозна и/или расова нетърпимост.

В края на всеки месец от играта един от трима фотографи: Михаил Михайлов, Велислав Балдев и Владислав Терзийски ще определя 10-те най-добри снимки, които след това ще бъдат оценявани от масовата публика в Stories на Instagram страницата на VIVACOM. Всеки месец трите снимки, събрали най-много гласове, ще носят награда на авторите си – двама ще спечелят преносима външна батерия, а събралият най-много положителни гласове печели голямата награда – Samsung Galaxy S10.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *