Теленор раздава пакети с мегабайти на потребителите на мобилното приложение MyTelenor

Всяка седмица в периода от 5 юли до 1 септември 2019 г, в дните петък, събота и неделя, потребителите на мобилното приложение MyTelenor могат да участват в новата кампания „Дълги уикенди в приложението MyTelenor” и да спечелят пакети с допълнителни мегабайти за мобилен интернет.

Всички клиенти на абонаментните планове и предплатените услуги на оператора, които са инсталирали на своите смартфони най-новата версия на приложението MyTelenor и са се регистрирали в него, могат да участват в кампанията и да спечелят от общо 777 000 допълнителни пакета с МВ от по 500, 1000 или 3000 МВ. Желаещите да участват могат да го направят като влязат в приложението и изберат банера на кампанията, който ще ги отведе до карта, която трябва да „изтрият“ и веднага ще разберат дали печелят награда. Всеки потребител на MyTelenor може да участва по веднъж дневно и може да спечели до 12 награди за един номер за периода на кампанията.

Спечелените мегабайти представляват еднократни допълнителни пакети с национални MB, валидни за ползване в България и в роуминг в зона ЕС за период от 30 дни. След изчерпването на включените в пакетите МВ или изтичане на валидността, пакетите се деактивират автоматично.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *