Honor Vision е първият смарт екран на компанията

Honor представи официално серията си умни екрани Honor Vision, които са снабдени с три чипсета, разработка на Huawei – Honghu 818 Intelligent Display, AI Camera NPU и Wi-Fi чипсет. Това са и първите устройства с HarmonyOS, собствената операционна система на Huawei. Дисплеят разполага с библиотека със съдържание от Huawei Video и редица други платформи, както и функцията Family Note, позволяваща на потребителите да прехвърлят 600MB изображения между смартфона си и екрана чрез Huawei Share за 20 секунди.

С дисплеите стартира и HiLink, отворена екосистема за интелигентния дом. Платформата, както и технологията ще бъдат достъпни за други доставчици на продукти за умен дом за по-високо ниво на съвместимост. Интелигентният дисплей използва функцията Magic-link, която позволява на потребителите да използват своя смартфон или таблет за търсене на програми, промяна на настройките и други. Също така позволява на потребителите да синхронизират съдържанието, което въвеждат на техния смартфон или таблет с това на дисплея на Vision.

Vision ще се предлага в две версии – Vision и Vision PRO (с камера поставена в подвижен механизъм). И двата модела разполагат с 55-инчов 4K HDR дисплей с Full-View дизайн без рамки от три страни. Умният екран има 6,9 мм метална рамка отпред и дизайн с диамантени мотиви на гърба, като поддържа мека светлина и режим за комфорт на очите. Стандартната версия включва 2GB + 16GB памет, а Vision PRO – 2GB + 32GB, и ще се предлагат първо в Китай на цени съответно от 3799 юана и 4799 юана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *