Huawei с три промо оферти за новата учебна година

От днес (20 август) Huawei предлага 3 оферти за новата учебна година, покриващи разнообразна гама от продукти на компанията – смартфони, таблети, смарт часовници и спортни музикални слушалки.

P30 lite и P smart Z идват с подарък спортни Bluetooth слушалки в червен или черен цвят. Те са с тегло от едва 5 грама за всяка слушалка и възпроизвеждат Hi-Fi с издръжливост в стендбай режим 10 дни, а времето на плейбек е до 11 часа. Ревюто ни на P30 lite можете да си припомните тук, а P smart Z е иновативен модел със селфи камера поставена в подвижен механизъм.

10-инчовият таблет Huawei T5 10 идва с оригинален калъф на компанията, който освен че го предпазва от съпътстващите ученето приключения, той го превръща в стилна кафяво-бежова папка. Huawei Watch GT се продава с подарък втора каишка, като припомняме че часовникът предлага издръжливост с един заряд на батерията до 2 седмици.

Повече подробности за промоциите, които важат от 20 август до 30 септември, може да намерите на официалния сайт consumer.huawei.com/bg/campaign/summer, както и при всички участващи партньори на Huawei – А1, Теленор, Виваком, Технополис, Техномаркет, Техмарт, Зора и търговската мрежа на Поликомп.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *