До събота можете да посетите изложбата за мобилна фотография Huawei InFocus Awards 2019

В понеделник се проведе официалното откриване на едноседмичната изложба на Huawei за мобилна фотография. Тя ще продължи до 7-и септември включително и представя избрани творби на български автори от конкурсa за мобилна фотография Huawei InFocus Awards 2019 и на посланиците на Huawei в България. 49-те изложени фотографии са заснети единствено с мобилни устройства на Huawei.

Откриването в nOva Art Space събра десетки любители на мобилната фотография. Сред тях бяха много от участниците, чиито творби са изложени, фенове на марката в България и журналисти. Те имаха възможност да разговарят на място с популярния български фотограф Димитър Караниколов (@karanikolov), един от посланиците на Huawei в България, който беше и куратор на изложбата.

По време на откриването Караниколов сподели, че изборът за финалните 49 фотографии е бил измежду 7000 снимки, което е било истинско предизвикателство.

Галерията nOva Art Space на улица Съборна № 3 ще очаква всички любители на фотографията тази седмица от 11 до 19 часа всеки делничен ден и в събота от 11 до 15 часа. Входът за изложбата е свободен. В официалното Facebook събитие посветено на изложбата можете да споделите и личните си впечатления от фотографиите.

One thought on “До събота можете да посетите изложбата за мобилна фотография Huawei InFocus Awards 2019

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *