Новите таблети на Lenovo предлагат разнообразни опции и Google Assistant

По време на събитието Tech Life, Lenovo представи много нови устройства, като сред тях са и двата смарт таблета с Google Assistant – Yoga Smart Tab и Smart Tab M8, както и смарт дисплея Smart Display 7.

Yoga Smart Tab с Google Assistant

Моделът наследник на серията Yoga Tab 3, Yoga Smart Tab предлага функционалност на хъб за умен дом с висококачествен звук и мултирежимнa стойка, която позволява да държите таблета си под ъгъл, в изправено състояние или да го закачите някъде. Yoga Smart Tab е направен от метал и алуминий с матирано покритие.
Той включва 10,1-инчов FHD IPS екран и използва TDDI (Touch and Display Integration) технологии, които намаляват умората на очите. Звукът се осигурява от двойни JBL Hi-Fi говорители, подсилени от усилвателите, оптимизирани с Dolby Atmos. Чрез Ambient режима на Google Assistant, Yoga Smart Tab се превръща в дигитална фото рамка, даваща разнообразна информация и достъп до други умни устройства. Моделът се очаква през настоящия месец с цени от 299 евро.

Lenovo Smart Tab M8 с Google Assistant

Таблетът може да бъде поставен в станция за зареждане, която го превръща в устройство за умен дом с hands-free функция за разпознаване на гласа, която работи от другия край на стаята благодарение на двойните MEMS (microelectro-mechanical systems) микрофони. Устройството разчита на четириядрен процесор и 5GHz Wi-Fi поддръжка за бърз трансфер на данни и гладка работа. Lenovo Smart Tab M8 е с изцяло метален капак и тънки рамки. Цената на устройството е 149 евро, като той ще е наличен през октомври.

Lenovo Smart Display 7

Новото попълнение в серията Lenovo Smart Display е с компактен и гъвкав дизайн, като разполага с всички визуални характеристики на Assistant, които бихте очаквали от един смарт екран, на 7-инчов сензорен екран. Моделът е с по-тънки рамки от предшественика си и амбиентент светлинен сензор за по-добри и по-реалистични снимки. Благодарение на обратната връзка от клиентите са добавени предни говорители отляво и отдясно за стерео разделяне, побрани в по-голяма камера за звуков резонанс. Lenovo Smart Display 7 е и с TrueBlock Privacy Shutter и разполага и с бутон за заглушаване за по-добра сигурност и поверителност. Моделът се очаква през октомври със стартова цена 129 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *