Legion Gaming Event за малки и големи геймъри

За трета поредна година Lenovo организира Legion Gaming Event, в който ще могат да се включат деца, родители и всички фенове на гейминга. Турнирът ще се проведе на 5-ти октомври от 14:00ч. в Lenovo Exclusive Store, който се намира в Paradise Center, София. Водещ на събитието ще е NoThx (Константин Канев), който ще представи и част от геймърското портфолио на Legion – Legion Y540 и Y740, монитор Y27GQ и др., като те ще могат да се тестват на място. Предвидени са няколко мини турнира – деца срещу деца, деца срещу родители и състезание с NoThx.

Специални гости ще бъдат момчетата от Vrkolak team, а организаторите са подготвили много изненади и награди за участниците. В събитието ще участват и Cosplаyer-и, превъплътени в познати герои от Windrunner, Borderlands 2 и Thor Ragnarok, с които присъстващите ще могат да си направят снимки. В тях е и ключът за състезанието – пъзел от три части с герoи на Legion, който участници ще трябва да сглобят, за да се регистрират за турнирите. След 12:30ч. двама от Cosplаyer-ите ще се намират на ет. 1 и ет. 2 в Paradise Center, а третият ще очаква гейминг любителите в магазина на Lenovo на ет.0.

Има възможност и за предварителна регистрация за участие в предстоящото състезание. Необходимо е само да се изпратят имената на участниците на e-mail: legiongamingevent@gmail.com Следете актуална информация за Legion Gaming Event във FB страницата на събитието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *