Варна посреща топ лектори за форума Innowave Summit 2019

На 18 и 19 октомври Варна ще събере световни имена в сферата на иновациите, маркетинга и технологиите на най-голямото събитие от подобен род в Югоизточна Европа – Innowave Summit 2019. Сред топ лекторите се отличават мениджъри и предприемачи от световни брандове като Apple, Facebook, Google, Amazon, eBay, Trip Advisor, Booking, CNN, Alibaba.com и редица други.

На официална пресконференция в Община Варна тази седмица бяха представени акцентите, както и специалната програма и експо зона на тазгодишното издание. Две големи сцени, зона на изложителите и специална стартъп трибуна ще са на разположение на посетителите, а програмата е повече от разнообразна.

В рамките на Innowave Summit 2019 ще се проведе и кръг от световната купа за стартъпи Startup World Cup 2019. Подобно издание се провежда за първи път в България, а участниците ще премерят сили пред жури, съставено от самите лектори на Innowave Summit. Всички посетители ще имат възможност да присъстват на самото състезание, което ще се проведе паралелно с лекциите на специално обособена стартъп трибуна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *