HP Elite Dragonfly ще е достъпен у нас от началото на ноември

HP представи новия си лаптоп предназначен за бизнес и корпоративни потребители – Elite Dragonfly в България. Очаква се моделът да е наличен от 1 ноември с избор между различни конфигурации. Според компанията лаптопът издържа до 24.5 часа с един заряд на батерията, което само по себе си е впечатляващо. Серията предлага 13.3-инчов екран с избор на FHD или UHD, както и опция за тъч управление.

Всички модели, налични за България, имат 4G LTE технология, която позволява добавянето на SIM карта за връзка към мобилната мрежа на операторите. Сред достъпните опции са за 8-о поколение Intel Core i5 или i7 процесори и 256/512 SSD или на 1 TB дисково пространство. Теглото на конструкцията е под 1 кг, като тя е изработена от магнезий в цвят Dragonfly Blue. HP Elite Dragonfly е и „първият бизнес хибрид в света, създаден с компоненти от рециклирана пластмаса от океана“.

HP Elite Dragonfly идва с HP Sure Sense – технология, която защитава потребителите от зловредни атаки, използвайки система за изкуствен интелект, а HP Sure Recover с Embedded Reimaging дава възможност за създаването на резервно копие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *