Телерик Академия приема кандидатури за програмата си за подготовка на JavaScript разработчици

Телерик Академия обяви, че отваря приема за 6-месечната си програма за подготовка на софтуерни разработчици Telerik Academy Alpha с популярния език JavaScript, която ще стартира през март 2020 г. Академията организира и безплатен курс, който да подготви желаещите да се преквалифицират в ИТ сектора за кандидатстване в програмата. Той стартира на 18 януари и ще се провежда съботно-неделно в рамките на 6 седмици.

Приемът в програмата Telerik Academy Alpha с JavaScript изисква подаване на автобиография и кандидатура на сайта на Телерик Академия до 23 февруари, както и преминаване на кратък онлайн когнитивен тест. След това кандидатите трябва да се явят на входен изпит по основи на програмирането. За него могат да се подготвят като участват в присъствения подготвителен курс на Телерик Академия или самостоятелно с безплатните ѝ онлайн материали.

Ако вече имат познания по програмиране, кандидатите могат да се явят на предварителен (early-bird) входен изпит на 6 януари, с който могат да си осигурят място в програмата още в началото на 2020 г. Програма за ИТ кариерен старт Telerik Academy Alpha с JavaScript е интензивна 6-месечна програма за подготовка на софтуерни специалисти с фокус върху практиката и търсените от бизнеса технологични умения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *