Телерик Академия отвори приема за програмата си за UX и UI дизайн

Телерик Академия обяви, че отваря кандидатстването за програмата Telerik Academy Upskill с фокус върху изграждането на изключително потребителско преживяване (UX) и потребителски интерфейс (UI). Тя стартира на 24 февруари 2020 г. и ще се провежда в рамките на три месеца в обучителния център на Телерик Академия в София.

Програмата е насочена към специалисти и студенти в областта на графичния дизайн, илюстрацията и визуалните изкуства, както и към компании, които искат да надградят уменията на своите служители. Отворен прием Тelerik Academy Upskill UX/UI Design е подходяща за хора с малко или без никакъв опит в създаването на потребителско преживяване и интерфейси (UX и UI). Изискват се познания в областта на дизайна, илюстрацията или визуалните изкуства. Желаещите е необходимо да подадат онлайн кандидатира, кратка автобиография и портфолио или примерен криейтив проект на сайта на Телерик Академия до 27 януари 2020 г.

Програмата ще се води във вечерен формат 3 пъти седмично.В рамките на програмата участниците ще се запознаят с процесите и отговорностите на UX и UI специалистите, ще усвоят добри практики и водещи методологии, които могат директно да приложат в работата си. Участниците ще разработят прототип и дизайн от край до край на дигитален продукт, който ще представят в края на програмата и ще добавят към портфолиото си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *