Нов достъпен смарт контакт от Lanberg

Полският бранд Lanberg, част от компанията Impakt, която вече присъства на българския пазар с марки като Genesis, Fury и Ugo, предстaви нов модел WiFi смарт контакт SM01-WP10. Той предоставя редица функционалности като мониторинг на използваната енергия за свързани устройства. Приложението Tuya Smart App позволява проверка на текущо и минало потребление на енергия под формата на графични изображения. Потребителите могат също така да задават график на потребление и да определят работни периоди чрез наличната таймер функция.

Според производителя процесът по инсталация и конфигурация отнема около 1-2 минути. Устройството се свързва с локалната мрежа през WiFi интерфейс, използвайки стандарт 802.11b/g/n с работна честота на 2.4 GHz. Включена е и поддръжка на IFTTT, smart Google Home и Amazon Alexa. Смарт контактът разполага и с интелигентно решение под формата на LED светлинна индикация, показваща текущия работен режим и улеснява намирането му в тъмни помещения.

SM01-WP10 е изработен от незапалими материали и е снабден с вграден предпазител, който автоматично го изключва в случай на претоварване. Той ще се продава на цена от около 30 лв. с включен ДДС. Наличности се очакват в началото на 2020 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *