LG подготвя уред за отглеждане на зеленчуци в домашни условия

По време на предстоящото изложение за потребителска електроника CES, LG ще представи уред за градинарство в закрити помещения. Уредът от тип колона използва контрол на светлината, температурата и водата, както и пакети за семена и приложение за наблюдение на растежа. Чрез това е възможно отглеждането на богати на хранителни вещества и аромати зеленини в дома си.

Устройството е предназначено за милионите потребители по цял свят, които искат да имат спокойствието, че знаят какво точно има в храната им и откъде идва. Използвайки гъвкави модули, уредът пресъздава условия като на открито, сравнявайки температурата в изолирания шкаф с времето навън. LED светлините, изкуствената циркулация на въздуха и марления дренаж за бързо напояване трансформират семената в растения. Системата може да побере до 24 пакета със семена, достатъчни за четиричленно семейство.

Ключов компонент на автоматизираното градинарско решение е технология за водоснабдяване на LG, която не е циркулираща. Тя равномерно разпределя точното количество вода, което всеки пакет семена изисква. Приложението LG ThinQ помага на потребителите да управляват и наблюдават своите растения, предлагайки насоки на всяка стъпка по пътя. Всички опаковки, съдържащи семена, торфен мъх и тор, са предназначени за незабавно засаждане. Първоначалните пакети включват 20 различни сорта, включително различни видове маруля, рукола, цикория и босилек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *