Lenovo Yoga Slim 7 предлага избор между AMD и Intel процесори

Наред с редица други продукти, които Lenovo представи по време на CES, компанията анонсира и Yoga Slim 7, който ще се предлага в два варианта – на базата на AMD Ryzen 4000 и 10-o поколение Intel Core i7 процесори. В зависимост от това ще се различават и цените на моделите, които ще започват от 849.99 долара за бюджетен модел с AMD и 1209.99 долара за устройство с Intel.

Yoga Slim 7 предлага 14- или 15-инчов дисплей с резолюция 1080p, до 16GB RAM и до 1TB SSD. Екраните са с тънки рамки от двете страни. Налични са два USB 3.1 порта, USB Type-C (Thunderbolt) порт, четец на SD карти, HDMI порт и жак за слушалки. Варианта с Intel предлага и Wi-Fi 6 поддръжка, както и опция за 4K резолюция и видеокарта GeForce MX. 15-инчовият вариант ще е достъпен и с опция за видеокарта GeForce GTX. Очаква се Yoga Slim 7 да са налични през април.

И двете опции са с Windows 10 и функционалност за интелигентно охлаждане Lenovo Q-Control, която използва изкуствен интелект за оптимизиране на живота на батерията средно с до 20%.

15-инчовият модел издържа до 13 часа с един заряд на батерията и поддържа технология за бързо зареждане. Налични са говорителите с технология Dolby Atmos, които са насочени нагоре към потребителя. Yoga Slim7 предлага и hands-free вход и auto-logoff през инфрачервена камера и Windows Hello, както и регулируема Умна батерия, която променя капацитета на базата на поведението на потребителя, температурата и в зависимост от това дали устройството е включено в електропреносната мрежа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *