Смартфоните от серия P40 на Huawei ще са по-евтини от тези в серия P30 (обновена)

Ново: Според нова публикация P40 Pro Premium може да е с цена 1200 евро, а другите два варианта в серията да струват колкото миналогодишните си аналози, но с повече памет. Освен това не е изключено да се предлагат в комплект с Watch GT 2 или FreeBuds 3.

Huawei може да използва доста агресивна ценова политика с новата си серия смартфони P40, за което подсказва лийкърът @RODENT950. Според него цените за P40 ще започват от 600 евро, а тези на P40 Pro от 800 евро. Възможно е да видим и P40 Pro Premium, който ще е с цена от 1000 евро, за сравнение толкова струваше P30 Pro при премиерата му.

P40 Premium най-вероятно ще предложи 10-кратен оптичен зуум, P40 Pro 5-кратен, а P40 3-кратен. Huawei може да използва нов 52-мегапикселов сензор в основната камера на част от моделите и технология за сливане на пикселите. Pro и Premium вариантите могат да включват и четиристранно извити екрани.

Възможно е някаква част от намалението да се дължи на липсата на GMS услугите и приложенията на Google, достъпът до които може да струва до 40 долара на устройство. Huawei ще представи серията P40 към края на март в Париж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *