Ето как Motorola тества новия Razr

Очакваме скоро смартфонът със сгъваем екран на Motorola Razr да е достъпен официално и у нас, а междувременно от компанията споделиха клип, в който показват процеса по тестване на издръжливостта на устройството при затваряне и отваряне. Припомняме, че според Motorola, екранът на Razr може да издържи до две години при нормална употреба, катоможе в даден момент да се появят издатини или вдлъбнатини.

Motorola пусна кадри от своя процес за тестване в отговор на публикуваното от CNET видео, в което от изданието използват машина, която изглежда не е пригодена за целите. При него самият екран не се поврежда, но се появява повреда в пантата. Машината на CNET може да не е настроена коректно и проблемът да не е в самото устройство, тъй като тя не е предназначена конкретно за него. Тя натоварва прекалено много пантата, което е рядкост в реални условия на употреба.

От моят опит с устройството, за краткото време, в което успях да го изпробвам на премиерата му в Лондон, то има стабилна изработка и може да няма проблеми ако се използва внимателно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *