Apple Music е достъпна за потребителите със смарт телевизори Samsung

Samsung интегрира Apple Music в платформата си Smart TV, като потребителите в над 100 държави вече могат да използват услугата. Apple Music е налична за модели, произведени от 2018 г. и пред;ага над 60 млн. песни без реклама, музикални видео-клипове и плейлисти, създадени от музикални експерти.

Абонатите на Apple Music могат да получават на ежедневна база индивидуални препоръки и да слушат радио „Beats 1“ – глобален „лайв стрийм“ с ексклузивни предавания с изпълнители като Франк Оушън, Ники Минаж, The Weeknd, диджей Калед и Елтън Джон. Освен това потребителите ще имат достъп до ново съдържание в „У дома с Apple Music“ – селекция от музика, групови FaceTime чатове с хора на изкуството, които ще се включват от дома си, специални интервюта с тях, както и плейлисти и т.н.

Собствениците на смарт телевизори Samsung могат да свалят Apple Music от Samsung Smart TV App Store. Притежателите на Samsung Smart TV в рамките на 3 месеца ползват Apple Music безплатно чрез индивидуална, семейна или студентска регистрация (в зависимост от пазара).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *