TP-Link пуска у нас новия си усилвател на сигнал RE505X

TP-Link пусна в България първия си двубандов Gigabit AX1500 усилвател на сигнала с Wi-Fi 6 технология – RE505X. Моделът се базира на технология Wi-Fi 6, като по този начин предлага по-голяма скорост на трансфер, по-голям капацитет и намалява претоварванията в мрежата. RE505X е съвместим с всеки Wi-Fi рутер и се свързва безжично, увеличавайки покритието на сигнала. RE505X осигурява скорост на предаване от 300 Mbps в честотната лента от 2.4GHz и 1200 Mbps в тази от 5GHz.

Оборудван с технологията OneMeshTM, RE505X предлага възможност за формиране на обединена Mesh мрежа за целия дом, като я свързва към съвместим OneMesh рутер. Функцията Adaptive Path помага на мрежата да работи с пълна скорост, като автоматично избира най-бързия начин за свързване към рутера. Режимът за висока скорост използва и двете Wi-Fi ленти. Освен това е наличен Gigabit Ethernet порт, който осигурява кабелна връзка със скорост до 1 Gbps. Wi-Fi мрежата може да бъде настроена и управлявана чрез приложението Tether съвместимо с iOS и Android.

RE505X се предлага на пазара с 3-годишна гаранция и безплатна техническа поддръжка на английски език и може да бъде закупен онлайн от партньорската мрежа на препоръчителна цена от 178,9 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *