Huawei Watch GT 2e ще е наличен у нас през юни

По време на премиерата на новата си серия смартфони P40, Huawei анонсира и нов по-спортен вариант на актуалния си часовник Watch GT 2 – Watch GT 2e. Той е базиран на 46mm версията на GT 2 с 1.39-инчов AMOLED дисплей. Конструкцията е малко по-дебела и са налични правоъгълни вместо кръгли бутони. Добавени са и нов тип каишки с повече отвори за дишане на кожата и в различни цветови опции. Корпусът е водоустойчив.

Ревю Huawei Watch GT 2

Сега благодарение на информация от компанията научаваме, че новият модел ще е наличен у нас от първата половина на юни, а до края на месеца ще са достъпни и всичките му цветови опции. Watch GT 2e предлага до две седмици издръжливост с един заряд на батерията и използва чипсет Kirin A1.

Налични са останалите очаквани опции за проследяване на тренировки (тук има и нови добавени типове), следене на съня, стреса и нивото на кислород в кръвта. Huawei Watch GT 2e ще се предлага с каишки в черен, зелен, бял и червен цвят. Конструкцията на часовника ще е от черна неръждаема стомана или от неръждаема стомана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *