Изтеглете phyre от AppGallery и можете да спечелите Huawei P40 Pro

Наскоро ви съобщихме, че най-популярните български приложения за дигитални портфейли са достъпни в магазина на Huawei – AppGallery. Сега компанията стартира и игра за популяризирането на програмата phyre, в която можете да спечелите Huawei P40 Pro.

За целта трябва да изтеглите приложението през Huawei AppGallery в периода 10.06.2020 до 17.06.2020 г. Също така, всеки потребител на phyre, който в този период обнови през AppGallery или работи с последната обновена версия на приложението, и го използва поне веднъж (например зареждане, разплащане), автоматично участва в играта. Късметлията, който ще спечели Huawei P40 Pro, ще бъде определен на томболен принцип и обявен на 18.06.2020. Пълните условия за участие може да прочетете тук.

phyre предоставя възможност за безконтактни плащания от смартфона, дигитализиране на физически карти за лоялност към различи марки и магазини; изпращане на парични преводи към други потребители без такси; изпращане и получаване на преводи по IBAN; оптимизиране на разходите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *