Panasonic пуска софтуер за стрийминг през фотоапарат

Panasonic представи бета версия на LUMIX Tether for Streaming софтуера за Windows, който е базиран на приложението LUMIX Tether (Ver.1.7) и включва допълнителни възможности за стрийминг на живо. Така се осигуряват повече удобства за все по-големия брой потребители, реализиращи собствени предавания.

Елементите на графичния потребителски интерфейс (като зона на фокусиране, контролен панел и др.) се изобразяват на компютърния монитор заедно с живия образ от фотоапарата по време на USB тетъринг връзка. Тези графични елементи обаче представляват пречка, когато софтуерът се използва за поточно предаване на живо. В отговор на исканията на клиентите за разрешаване на този проблем, в софтуера “LUMIX Tether for Streaming (Beta)” е добавен режим LIVE VIEW. Той дава възможност за показване само на образ от фотоапарата, което улеснява използването му от съответния софтуер за поточно предаване. Потребителите могат да изберат дали да покажат или скрият графичните елементи по време на USB тетъринг връзка, според целите на използване.

„LUMIX Tether for Streaming (Beta)“ се предлага като предварителна версия, която все още е в процес на разработка. Моля обърнете внимание, че за този софтуер не се осигурява гаранция и потребителска поддръжка. Съвместими модели: DC-GH5, DC-G9, DC-GH5S, DC-S1, DC-S1R, DC-S1H. Софтуера можете да изтеглите от тук:
https://www.panasonic.com/global/consumer/lumix/lumixtether.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *