Huawei отвори най-големия си магазин – в Шанхай

Huawei откри най-големия си магазин в Шанхай, като той се помещава на площ от близо 5000 кв.м. Сградата е построена през 1945 г. в стил арт деко от британски магнат за недвижими имоти – г-н Силас Аарон Хардун. Тя е определена като историческа сграда от II степен и е била някога дом на популярната в Шанхай компания – Laou Kai Foo & co. Huawei запазва оригиналната форма и функция на тази сграда чрез иновативен дизайн, така че сградата да запази своя чар.

Цялата продуктова зона на първия етаж е проектирана с големи и прозрачни стъклени прозорци. В зоната на първия етаж – HUAWEI Seamless AI life, е използвано разделяне на пространството в стил арт деко. Окаченият таван създава усещането за многопластовост. На първия етаж e изложена пълната продуктова гама на Huawei, покриваща 12 различни потребителски сценарии. Тук потребителите могат да тестват и закупят продуктите, които са ги впечатлили.

Вторият етаж разкрива преживяване в още 5 различни сценарии: Smart Home, Mobile Office, Fitness & Health, Easy Travel и Entertainment. Флагманският магазин разполага с много публични пространства. Вътрешният двор на сградата Нанкинг се превръща в атриум с широки стълбища, свързващи различни етажи и лампа от тавана, симулираща слънчевата светлина.

Социалните разговори се провеждат на първия етаж в HUAWEI Community. Третият етаж става домакин на фотоизложба с име „Clairvoyant Proverb“ по случай голямото откриване на магазина. Там ще бъдат изложени фотографиите на известно фотостудио в Шанхай – Wangkai Photograph, както и творбите на други местни фотографи, показващи очарованието на Шанхайския бунд и динамичната и на моменти бурна история на ул. „Източен Нанжинг“. Флагманският магазин на Huawei ще бъде домакин и на редица безплатни лекции.

Oчаква се такъв център да отвори врати и в България още до края на 2020 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *