Huawei P40 Pro+ идва в България в началото на август

Тази година в актуалната серия смартфони на Huawei P40 има цели три флагмански модела, а това са P40, P40 Pro и P40 Pro+. От тях официално у нас засега е наличен P40 Pro, но по данни на компанията в началото на август в България ще дебютира и топ предложението P40 Pro+.

Добавянето на трети флагмански вариант представлява нов подход за компанията, който е различен от миналата година, когато видяхме само P30 и P30 Pro. На наш въпрос на какво се дължи тази промяна, Стив Лай, който е маркетинг експерт в подразделението за телефони в Huawei, отговаря, че по този начин потребителите имат по-голям избор. С третия модел, компанията дава още едно предложение, което включва някои интересни промени.

Ревю: Huawei P40 Pro

Две са основните разлики между P40 Pro и P40 Pro+, като те са по отношение на основната камера и покритието на гърба на устройствата. P40 Pro+ идва с керамично покритие в бял и черен цвят. По-важната разлика обаче е в камерата.

Тук откриваме същите 50MP, 40MP и 3D ToF сензори, които са налични в P40 Pro, но вместо 12MP сензор с перископен обектив, P40 Pro+ включва два 8-мегапикселови сензора с перископен и телефото обективи с възможност за постигане на 10-кратен оптичен зуум спрямо 5-кратен при P40 Pro. Това разбира се е особено подходящо ако снимате отдалечени обекти и все пак искате да запазите качеството на изображението.

Очаквайте повече информация за наличности и цената на модела с наближаване на премиерата му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *