Две нови гейминг предложения за забавно лято в AppGallery

Huawei постоянно добавя нови приложения и игри в магазина за приложения AppGallery, който е сред топ 3 решенията от този тип в света. На седмична база се разработват средно по 5000 нови попълнения за него. AppGallery се предлага в повече от 170 страни и региона и свързва 650 милиона потребители с интелигентната и иновативна екосистема на Huawei. Сега компанията предлага и две нови интересни гейминг заглавия – Orbia и Square Bird.

Orbia е аркадна игра, предизвикваща геймърите да изпробват уменията си в приключение, пълно с причудливи същества и различни светове. Когато играят, потребителите трябва да преодолеят движещите се препятствия. Ключът за успеха е да се разработи собствен стил и да се овладее времето за реакция, което ще ги изпраща на все по-сложни нива. Освен това виждаме минималистичната, цветна графика.

Square Bird оглави класацията за развлекателни игри в 44 държави в световен мащаб. Потребителите на Huawei вече могат да изследват геометричния свят на птиците и да се пробват в изграждането на кула от яйца, преминайки бариери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *