Huawei и MultiSport стартират игра с награди

MultiSport и Huawei стартират дългосрочно партньорство, а с първата съвместна инициатива те предизвикват активните ентусиасти да заснемат любимия си спорт.

Всеки притежател на активна карта MultiSport може да се включи в това състезание. Единственото, което трябва да се направите, е да заснемете кратко видео (до 2 минути), в което да представите по креативен начин себе си и любимия си спорт. След това видеото се публикува на Facebook страницата на MultiSport или в Instagram с хаштаг #MultiSportЗвезда и #HuaweiBulgaria.

Кампанията е активна до 02.08.2020, като петимата участника с най-добри видеа ще се включат в заснемането на видео тренировка от MultiSport@Home с инструктор от партньорската мрежа на MultiSport. „Златният медалист“ ще получи новия модел смарт часовник на Huawei – Huawei GT 2e. Второ, трето и четвърто място ще получат съответно безжични слушалки Huawei Free Buds 3i, спортна гривна Huawei Band 4 и умният кантар Huawei Smart Scale.

Видеото, събрало най-много реакции в социалните мрежи, ще бъде 5-тият победител в кампанията „Стани MultiSport звезда“ и ще получи също спортния Huawei GT 2e. Пълни условия на кампанията може да прочетете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *