Задава се по-достъпен вариант на LG Velvet

LG вече предлага най-новия си смартфон, Velvet в два варианта в някои региони, но изглежда компанията подготвя и трети. За това научаваме от появата на устройството в сайта Google Play Console. Тази версия е базирана на чипсет MediaTek Dimensity 800, което може да позволи и постигането на по-ниска крайна цена.

Останалите параметри остават непроменени. Той включва тройна основна камера с 48MP сензор, 8MP с ултраширокоъгълен обектив и 5MP за боке ефекти. Селфи камерата е 16-мегапикселова и позиционирана в прорез в екрана. Разположението, подредбата и големината на отворите за сензорите са част от новия дизайн като наподобяват дъждовни капки. Налична е метална рамка, която в долната и горната си части е плоска.

Дисплеят включва извит OLED панел с диагонал 6.8 инча, резолюция Full HD+, извити страни и вграден скенер на отпечатъци. Поддържа се работа със стилус Wacom, като е налично и специално приложение за превръщане на ръкописен текст в дигитален формат. Сред параметрите са и 8GB RAM и 128GB разширяема памет за файлове.

Конструкцията на смартфона включва и извит гръб, като е налични IP68 и MIL-STD 810G сертификации за устойчивост. Батерията е с капацитет 4300 mAh и поддържа технологии за бързо жично и безжично зареждане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *