LG пуска маска за лице със сменяеми филтри и вентилатори

LG представи маска за лице с пречиствател за въздух – PuriCare Wearable Air Purifier, която ще е налична на избрани пазари през четвъртото тримесечие на годината. Тя се състои от два H13 HEPA филтъра, подобни на тези, които се използват в останалите продукти на компанията за пречистване на въздуха у дома.

Тези сменяеми филтри позволяват осигуряването на свеж и чист въздух както навън, така и в затворени помещения. Вградени са двойни вентилатори и респираторен сензор, който разпознава цикъла и обема на поемане на въздух и ги настройва с тристепенна скорост на работа. Те автоматично се забързват, за да подпомогнат вдишването, и бавно намаляват скоростта, за да ограничат съпротивлението при издишване, така че да улеснят самото дишане.

LG PuriCare Wearable приляга плътно върху лицето на потребителя с цел да предотврати пропускането на въздух около носа и брадичката. Дизайнът позволява приспособлението да се носи часове наред без да се нарушава комфорта. Ефективната и лека 820mAh батерия предлага до осем часа работа в лек режим на работа и два часа при засилен.

Решението се предлага с калъф, който допринася за хигиената между ползванията. Снабден с UV-LED светлини, които убиват вредните микроби, и дори може да зареди маската и да изпрати известие до мобилното приложение LG ThinQ (Android / iOS), когато филтрите трябва да бъдат заменени, за да се достигне до максимална производителност. Всеки компонент е сменям и рециклируем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *