Какво очакваме от Apple на 15 септември

Apple съобщи, че на 15-ти септември ще има медийно събитие, (това е около седмица след времето, когато обикновено представят новите iPhone и Apple Watch), с което ще подготви сцената за новопристигащите устройства през октомври. Събитието обаче изглежда няма да включва новият iPhone, а ще представи нови Apple Watch и iPad модели.

Подобно на конференцията за разработчици WWDC20 и това събитие ще се проведе виртуално, вместо присъствено, и ще се предава на живо. Очаква се, че по време на него ще видим Apple Watch Series 6, който ще въведе подобрения при сензорите и батерията. Има вероятност тогава да бъде представен и новият iPad Air.

Според слуховете Apple ще представи и заместител на Apple Watch Series 3, който до голяма степен е базиран на Apple Watch Series 5, но липсва функцията за изготвяне на електрокардиограма. Възможно е да се появят още новите TV 4K+ и Apple компютри със собствени чипове. Очакват се и голям куп аксесоари от AirTag до AirPods Studio слушалки.

Събитието най- вероятно ще потвърди кога ще бъдат пуснати iOS, iPadOS, и tvOS 14, watchOS 7, и macOS Big Sur. Това са операционни системи, които бяха официално представени на WWDC през юни. Миналата година, Apple даде точни дати за пускане на всичко с изключение на macOS Catalina, което в крайна сметка изостана от другите с няколко седмици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *