Кафето на Starbucks скоро и в магазините у нас

Новата продуктова серия кафе за приготвяне у дома на Starbucks вече ще бъде достъпна и в България, благодарение на Нестле. Тя включва кафе зърна, мляно кафе, както и капсули, разработени за кафемашини NESPRESSO и NESCAFÉ DOLCE GUSTO.

Продуктовата серия включва знакови блендове, тероарни кафета (single-origin), както и селекция от млечни кафе специалитети, популярни в кафетериите на Starbucks, като Капучино и Карамел Макиато. Всички те са произведени от 100% висококачествени кафе зърна Арабика, добивани според етичните и устойчиви практики на земеделските производители в едни от най-добрите региони за отглеждане на кафе в света.

Като част от това партньорство Нестле България АД пуска на пазара продуктите от новата серия кафе Starbucks за приготвяне у дома, започвайки с 8 вида капсули за кафемашини NESCAFÉ DOLCE GUSTO, три от които са за късо кафе, два за дълго кафе (Американо) и три за кафе специалитети – Капучино, Лате Макиато и Карамел Макиато. На българския пазар ще се предлагат и три бленда кафе зърна, както и три бленда мляно кафе. Във всички сегменти се откриват продукти от характерните за Starbucks три степени на изпичане – светло, средно и тъмно изпичане.

Още този месец ще са налични капсули за кафемашини, а от ноември кафе на зърна и мляно кафе, когато продуктите от новата серия ще започнат да се дистрибутират в магазинната мрежа и онлайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *