Фотографиятa е сред силните страни на moto g 5G plus

Наскоро Motorola представи първия 5G модел в популярната си серия moto g, а това е moto g 5G plus. Смартфонът е с доста конкурентна цена в свободна продажба от 699 лв. и предлага памет конфигурация от 6GB RAM и 128GB за файлове. Благодарение на това и наличието на чипсет Snapdragon 765 получавате добра производителност с достъпна цена.

Ревю: Moto G 5G Plus

Освен това обаче можете да разчитане на телефона и за отлични снимки. Налични са четворна основна и двойна селфи камери, които предлагат високо качество на кадрите. Главният сензор в основната камера е 48-мегапикселов, като при него се използва технологията Quad Pixel, която позволява постигането на по-добри резултати при обстановка със слаба осветеност.

Чрез ултраширокоъгълния обектив заснемате по-широки зони, което го прави отличен за групови снимки, пейзажи и по-големи забележителности. Сензорът за дълбочина е специализиран за портретна фотография, като добавя боке ефекти за професионално изглеждащ портрет. Откриваме и специализиран Macro Vision сензор за 5 пъти по-голяма близост до обекта, спрямо тази при нормален обектив

Не по-малко интересна е селфи камерата, а тук откриваме първата двойна такава използвана досега в модел на компанията. Главният сензор тук е 16-мегапикселов и отново има Quad Pixel технология за по-високо качество при ограничена светлина. Освен това е достъпен и 8MP сензор с ултраширокоъгълен обектив за групови селфита, каквито много от нас обичат да си правят. Тук можете да поберете 4 пъти повече в кадъра, така че да можете да правите снимки на сцени точно както ги виждате с човешкото око.

Освен солидния фотографски хардуер е налична и система с Изкуствен Интелект (AI), която улеснява заснемането на висококачествени кадри. Софтуерът може автоматично да улови усмивка, да предложи интелигентна композиция, оптимизира движения и жестове и т.н. Достъпен е и отделен нощен режим, за основната и селфи камери, който позволява заснемането на прилични снимки и при слаба светлина.

Moto g 5G plus е подходящ за всеки, който иска да заснеме красиви снимки с едно докосване не екрана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *