DJI Pocket 2 е джобна камера за влогъри

DJI Pocket 2 е най-новият продукт от DJI и представлява стабилизирана ръчна влогинг камера. Моделът е по-компактен спрямо оригиналния Osmo Pocket, като ръкохватката е по-малка, а камерата е монтирана на три-осов гимбал. Сензорът е 1/1.7-инчов с обектив с 20-милиметрово зрително поле и бленда f/1.8. Устройството може да записва видео в резолюция 4K при 60 кадъра в секунда с опция за HDR която ще бъде достъпна на по-късен етап.

По-сериозно е подобрението обаче при записа на звук, като се разчита на четири микрофона. Това позволява настройката на запис в зависимост от посоката на камерата, като автоматично се скъсява звуковото поле при зуум.

Камерата има 8-кратен зуум в режим 64MP като е подобрена и системата за фокусиране спрямо предходния модел. Налични са и нови софтуерни функционалности, включително Fast Wake за бързо включване и Drop Aware за защита при падане. Основата на Pocket 2 е модулна и съвместима с редица аксесоари.

DJI Pocket 2 ще е налична от 31 октомври в два варианта, в комплект с Mini Control Stick и статив (1/4”) за 360/380 евро и комплект DJI Pocket 2 Creator Combo с добавени широкоъгълен обектив, безжичен микрофон, Do-It-All Handle и микро статив с цена 497/529 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *