Acronis Global Hybrid Cyber Summit 2020 с над 9 500 участници

Acronis отчита успешното провеждане на Acronis Global Hybrid Cyber Summit 2020, събирайки повече от 9,500 професионалисти от целия свят, които се интересуват от последните стратегии и технологичния напредък в сферата на киберзащитата. Проведено като виртуално събитие от 19 до 21 октомври, в тазгодишния Acronis Global Hybrid Cyber Summit 2020 се включиха повече от 150 лидери, експерти в киберсигурността, представители на бизнеса и спортни звезди, които проведоха 60 семинара.

Записи от всички сесии са публично достъпни напълно безплатно до 20-ти декември.

Докато много организации, започнаха 2020 година без намерение да мигрират към решенията, базирани на облак, или организирането на работа от вкъщи за персонала си, въздействието на COVID-19 направи тези условия задължителни. В резултат на това, най-често обсъжданата тема по време на събитието беше как скорошните промени, породени от глобалната пандемия, ще въздействат върху бъдещето на ИТ и киберсигурността.

В своята реч, визионерът в киберзащитата Rene Bonvanie, бивш служител на Palo Alto Networks, отбеляза че новите инструменти, като изкуствения интелект и интеграцията, са единствения начин да се противопоставим на арсенала на днешните кибер хакери. Сегашните тенденции в кибер сигурността, каза той, трябва да подтикват партньорите на Acronis да помислят как защитават своите клиенти и също така как представят и предлагат своите решения.

За втора година, Acronis Partner Awards беше специално събитие по време на глобалната кибер среща. Компанията посочи организациите, които участват в напредването при кибер сигурността, осигурявайки сигурна защита на бизнеса и пазарите навсякъде по света. Списъкът с носителите на наградите можете да видите тук.

Acronis отправи три основни анонса, които се отнасят към бъдещето на компанията, по време на събитието:

• Аcronis #CyberFit Academy – Стартира нова обучителна и сертификационна програма, проектирана, за да достави важни насоки на партньорите, относно това, как да предлагат, продават и използват решенията за киберзащита.
• Разширяване на глобалната мрежа на Acronis от облачни центрове за данни – Acronis обяви своите планове да разшири глобалната си мрежа от облачни центрове за данни, включително новите съоръжения в Канада, Нова Зеландия и Бутан, както и 100 микро центъра за данни за развиващите се пазари.
• Интеграцията на Аcronis Cyber Protect Cloud със Citrix Workspace – интегрирано решение на Acronis за управление на доставчиците на услуги, проектирано да увеличи защитата на активите на Citrix Workspace на своите клиенти, независимо къде ги използват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *