Приложение на българска компания превръща Android телефони в ПОС терминали

Приложението myPOS Glass на компанията myPOS превръща Android телефоните в смарт ПОС терминали, на които могат да бъдат приемани плащания с карти. Приемат се плащания с карти и безконтактни платежни аксесоари директно на мобилен телефон. Парите от приетите картови плащания постъпват незабавно по безплатната myPOS сметка на търговеца и могат да бъдат използвани веднага след приемане на пращането.

Приложението може да бъде ползвано с Android смартфони, които имат NFC (Near Field Communication) чип. Приложението не изисква допълнителни външни устройства, хардуер или кабели, за да превърне телефона в терминал за приемане на плащане с карта.

Разплащанията са с всички видове кредитни, дебитни и предплатени карти Mastercard и Visa, както и от портфейли Apple Pay, Google Pay и Samsung Pay. Търговците, които активират myPOS Glass, получават безплатна myPOS бизнес карта към сметката си, както и могат да се сдобият с myPOS ПОС терминал, ако техните клиенти предпочитат да плащат на физически ПОС терминал.

Приложението е тествано в лабораториите на Mastercard и Visa и отговаря на най-високите стандарти за сигурност, одобрени от двете компании.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *