Това е новият компактен дрон от DJI – Mini 2

DJI представи новия си компактен дрон, DJI Mini 2, който е с тегло под 249 грама. Наследникът на Mavic Mini запазва сгъваемия и портативен дизайн на предшественика си, което го прави удобен за лесно пренасяне. Използвана е системата за предаване на сигнал OcuSync 2.0, която е по-надеждна и с по-голям обхват от дистанционното към дрона. Максималният обхват е до 6 километра, а максималният пробег с един заряд е 31 минути, като моделът може да устои на вятър със скорост до 24 мили в час.

DJI Mini 2 изпраща сигнал директно към телефона и включва функции за лесно управление, включително автоматично подпомогнато автоматично приземяване и връщане към зададена домашна локация. Дронът залага на 12-мегапикселов сензор с размер 1/2.3 инча и може да заснема видео с резолюция до 4K при 30 кадъра в секунда и 100 Mbps. Снимките могат да бъдат записвани и в RAW.

И тук е използван 3-осов гимбал за стабилизация. Налични са познатите ни софтуерни функционалности за някои режими на заснемане. DJI Mini 2 вече е наличен с цена 459 евро и 599 евро за Fly More Combo с две допълнителни батерии и още аксесоари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *