EasyPay с опция за лесни парични преводи в брой от чужбина

Тази година EasyPay пусна на пазара платежна карта, която по данни на компанията вече използват над 40 000 българи. Освен очакваните функционалности, тази карта предлага и нов подход за получаване на паричните преводи от цял свят.

Паричните преводи в каса на EasyPay могат да бъдат превеждани на получателя директно в платежна EasyPay карта безплатно. Картата е многократна, а клиентът може да изтегли без такси сумата веднага, на който и да е банкомат в цялата страна или да плаща с нея в търговски обекти. Ако получателят няма EasyPay карта, тя може да му бъде издадена на касата на момента.

В улеснение на клиентите, които често получават преводи от чужбина, следващите постъпления могат да бъдат превеждани директно по същата карта. По този начин клиентът няма необходимост да получава превода на каса и може да ползва парите веднага, след като бъдат преведени от чужбина.

Паричните преводи от чужбина могат да бъдат получени в рамките на 5 минути след изпращането. Компанията разполага с повече от 2500 каси в цялата страна, които работят всеки ден и с удължено работно време, а кол центърът е достъпен дори през почивните дни. Партньори за паричните преводи в чужбина са Ria, UPT, KoronaPay, Small World, Moneytrans и Cashline. В Гърция, Кипър и Австрия компанията разработва собствена услуга под името FexoPay.

Към момента в топ 3 на държавите, от които клиентите на EasyPay получават преводи, влизат Германия, Великобритания и Нидерландия. Най-често паричните преводи се получават в София, Варна и Видин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *