А1 дава бонуси за всяка платена сметка в Моят А1

А1 стартира нова кампания за популяризирането на приложението Моят А1 и онлайн портала Моят А1 на А1.bg. От началото на ноември всяко плащане по фактура може да донесе бонуси до 500 минути за национални разговори, до 3000 МВ мобилен интернет на максимална скорост, както и възможност за участие в седмична томбола с награда от 1000 лева.

Бонусите са достъпни за всеки клиент, който плати сметката си, без значение дали го направи през профила си в мобилното приложение или на сайта чрез регистрация. Независимо от избрания начин на плащане от потребителя, получаването на бонусите следва един и същ модел. След като приключи плащането, на екрана ще се визуализира „Колелото с награди“ на А1. Възможните печалби са 100, 200 или 500 национални минути за разговори или мобилен интернет на максимална скорост – 100, 500, 1000 или 3000 МВ. След „завъртането“ системата ще посочи награда на случаен принцип. На всички сектори в колелото има бонуси, така че потребителите със сигурност няма да останат без награда. Освен тези гарантирани награди, А1, в партньорство с Mastercard, предлага и допълнителна изненада.

Ако плащането е било извършено с Mastercard и картата бъде запазена за следващи плащания, клиентът автоматично участва и в седмичната томбола за 1000 лева, без значение от това каква награда е спечелил от завъртането на колелото. Екипът на А1 ще се свързва с печелившите от томболата и ще им предоставя допълнителна информация за начина, по който могат да получат наградата си. Наградата ще бъде преведена на IBAN-сметка, посочена от клиента.

Тегленията започват през ноември и ще продължат до 1 февруари 2021 година, като всяка седмица ще бъде изтеглян по един печеливш. Подробна информация за правилата на томболата може да бъде открита на А1.bg, както и в мобилното приложение Моят А1.

Освен настоящите клиенти на А1, в томболата за 1000 лева могат да се включат и нови такива, които тепърва подпишат нов договор за услуга към телекома. Условията са сумата, която са заплатили с Mastercard карта, да е в размер на минимум 10 лева и да запаметят картата си в приложението за последващо плащане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *