Очилата Huawei × Gentle Monster Eyewear II вече са налични в България

Смарт очилата Huawei × Gentle Monster Eyewear II вече са налични и у нас. Моделът е наличен в мрежата на Теленор, Технополис, Зора, VIVACOM и в партньорите на Поликомп на препоръчителна крайноклиентска цена от 699 лева, а от началото на декември ще е достъпен и в A1 и Техномаркет.

Слънчевите очила са са с висококачествени Zeiss стъкла и ергономичен дизайн. Тънките рамки са изработени от титаниев полимер за по-ниска плътност и по-малко тегло. Титаний е използван и в материала, от който са изработени сгъвките между рамките и рамената на очилата.

През Eyewear II може да се слуша музика и да се провеждат разговори от телефона. Моделът идва с по-голям, по-тънък високоговорител с голяма амплитуда, който предлага по-широк диапазон от звуци. Eyewеar II имат уникален акустичен дизайн за защита на това, което слушате. Звукът се предава директно в ухото от насочени високоговорители в лявата и дясната рамка, което ефективно намалява изтичането му навън.

Двете рамки включват отвор за отвеждане на насочените звукови вълни, генерирани от звуковите кухини, което допълнително намалява изтичането на звук. Благодарение на адаптивната технология за сила на звука, Eyewear II могат автоматично да намалят силата на звука въз основа на околната звукова среда.

Eyewear II могат да разпознаят дали са сложени или не. След като потребителят остави за известно време своите Eyewear II и ги сложи отново, на екрана на смартфона ще се появи прозорец, така че потребителят може да провери нивото на батерията на Eyewear II с един поглед.

Очилата могат да възпроизвеждат музика до 5 часа или гласови обаждания до 3.5 часа без прекъсване с едно зареждане. Eyewear II се зареждат през включения в комплекта калъф.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *