Физическата карта на Pay by VIVACOM временно е без такса за издаване

В периода 23.11 – 29.11.2020 г. потребителите на Pay by VIVACOM имат възможност да заявят физическа карта Mastercard Digital First без такса за издаване и доставка. За целта е необходимо да влязат в приложението, да изберат меню Cards (Карти), секция Payments (Плащания) и да поръчат своята физическата карта безплатно. Доставката ще бъде до посочения от картодържателя адрес в рамките на 5 работни дни.

Mastercard Digital First предлага допълнително ниво на сигурност, защото върху нея липсва каквато и да е било чувствителна информация. Тя има всички функционалности на безконтактните карти, но на нея са изписани единствено имената на картодържателя. Уникалният 16-цифров номер (ПАН), CVC кода за онлайн плащания с картата и срока на валидност се съхраняват само в дигиталния портфейл. Достъп до приложението има единствено титулярът чрез използване на биометричните си данни за отключване на Pay by VIVACOM или секретен код.

Mastercard Digital First може да се управлява директно в приложението, като „отключването“ и „заключването“ ѝ става единствено от титуляра чрез потвърждение на биометрични данни или секретен код за достъп. А за всяко извършено плащане с картата потребителите получават своевременна нотификация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *