Избрани смартфони от каталога на Теленор са в комплект с аксесоар

Избрани смартфони от каталога на Теленор ще бъдат предлагани от оператора в комплект с умни устройства. Сред тях са селекция от смарт гривни и безжични колонки.

Предложението е валидно до 31 декември в търговската мрежа и онлайн магазина на Теленор и при покупка на смартфон с тарифни планове Тотал+. От него могат да се възползват частни и бизнес клиенти при преподписване или сключване на нов договор за мобилни услуги.

Смартфоните Huawei P Smart 2021, P40 lite, P40 Pro и P40 Pro Plus от Теленор се предлагат със смарт гривната Huawei Band 4. Смарт гривната Samsung Galaxy Fit 2 е в комплект със смартфоните Samsung Galaxy S20, S20 Plus и S20 Ultra, както и моделите Samsung Galaxy Note 20 и Note 20 Ultra. В комплект със смартфоните Samsung Galaxy A51, A71 и S20 FE е гривната Riversong Wave S Band.

Nokia 2.4 и 3.4, Motorola One Fusion Plus, Xiaomi Redmi 9 и Redmi Note 9 са моделите смартфони, които Теленор предлага в комплект с тонколонката Hama SnapDrop.

До 31 декември Теленор предлага предлага двойни мегабайти за целия срок на договора с планове плановете Тотал+ 26.99 и по-високи, при подписване на двугодишен договор. Двойните мегабайти са валидни за първите 24 месеца от сключване на договора на територията на България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *