Huawei представи платформата HMS Connect в Европа

По време на Web Summit 2020 Huawei представи в Европа платформата HMS Connect, която е предназначена за разработчици на приложения, доставчици на съдържание и услуги, начинаещи и малки и средни предприятия. Тя предоставя нов набор от инструменти, които дават възможност за по-ефикасно разработване на приложения, анализ на данни, решения за генериране на ръст и монизация, както и други предимства, и всичко това на едно място.

HMS Connect се състои от няколко основни услуги: AppGallery Connect, Business Connect, Content Connect, HUAWEI Ability Gallery, и други. Тези инструменти ще свързват глобални партньори и разработчици с милиони потребители на устройствата на Huawei, осигурявайки висококачествено цифрово изживяване.

В рамките на глобалния форум, Huawei е домакин на серия от онлайн панели, на които споделя с разработчици и партньори от цял свят ценни инсайти за развитието на HMS екосистемата, вертикални бизнес решения, успешно реализирани проекти и последни новини около HMS Core. Сред участниците в панелите са имена като агенцията за проучвания CCS Insight, доставчикът на мобилни финансови услуги Moven, платформата Lootboy, ритейл веригата Lenta, както и ключови фигури от Huawei.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *