С плановете Smart на VIVACOM получавате повече

Този празничен сезон може да получите повече ако изберете абонаментен план Smart от VIVACOM. Телекомът с най-бързата мобилна мрежа в Европа, по данни на Ookla*, дава до 10 пъти повече мегабайти. Добавката ще важи не само за предстоящите празници, а за първата година от договора. Количеството разбира се варира според избрания мобилен план.

Така например тези от вас, които изберат или подновят мобилен план Smart U (51.99 лв. на месец) ще получат по 500 000 МВ интернет на максимална скорост за всеки месец през първата година. При Smart L (26.99 лв. на месец) мегабайтите на максимална скорост са 8 000 МВ месечно.

Добрата новина е, че тези специални оферти са валидни и в комбинация с всички смартфони от портфолио на VIVACOM. Телекомът винаги има промоционални предложения за устройства, които биха ви допаднали.

Още добавки

Освен допълнителните мегабайти плановете идват с включени още екстри. Сред тях са безплатен абонамент за музикалната платформа TIDAL, която дава избор между над 60 милиона песни и 250 000 видеа и концерти. Предвидено е и облачно пространство за съхранение на данни pCloud до 128 GB, а това е полезно, тъй като можете да разполагате с необходимите си файлове навсякъде.

За целия срок на договора потребителите ще имат и достъп до интерактивния медиен портал TV GO. Предоставя се бонус за всеки от първите три месеца на абонамента под формата на между 10 000 MB и 30 000 МВ трафик към приложението. Тук отново количеството зависи от избрания мобилен план. За Smart U добавката е от 30 000 MB, а за Smart L е 10 000 MB. Включен е и месечен бюджет на стойност до 30 лв., който може да се използва за телевизионно съдържание в платформата за телевизия.

Допълнителни екстри

С цел да насърчи безкасовите плащания VIVACOM дава бонус за потребителите, които активират нова услуга или подновят съществуваща на тарифен план Smart или i-Traffic+. При плащане на месечната си фактура през мобилното приложение My VIVACOM, всеки избрал този метод ще получи 1 лв. отстъпка от месечната си такса и 2 000 МВ интернет подарък.

* Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за първите шест месеца на 2020г. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече информация за мобилната мрежа на VIVACOM на www.vivacom.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *