ОББ Мобайл вече и в Huawei AppGallery

Oнлайн магазинът за приложения на Huawei AppGallery, продължава да се разраства. Сред най-новите попълнения е специализираното приложение за мобилни устройства – ОББ Мобайл. То е предназначено за извършване на основни активни и пасивни банкови операции от физически лица, за получаване на обща банкова справка, както и актуална информация за местоположение на най-близките клонове и банкомати на ОББ, валутни курсове и други известия.

Сред ключовите предимства на приложението са възможността за кандидатстване за потребителски кредит изцяло онлайн, предварително одобреният потребителски кредит мОББи като постоянна оферта на разположение при нужда, сключването на застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“, а отскоро и функционалността „Намери си нов дом“, позволяваща лесно и бързо да направят мобилна връзка със сайта ubbforhome.bg. Той дава информация за максимална цена на имота, която клиентът може да си позволи въз основа на ипотечни заеми и лично участие, както и максималния срок за погасяване на заема – критерии, предварително зададени от потребителите.

Защитата е подсигурена чрез въвеждане на потребителско име и парола, използване на софтуерен токън (вграден в мобилното приложение), също така потребителите имат опцията да добавят допълнително код за достъп, пръстов отпечатък или лицево разпознаване за ползване на смартфона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *