Huawei Mate 40 Pro има издръжлива батерия и бързо зареждане

Добре знаем, че един батерията е сред най-важните елементи при съвременните смартфони. Тя е в основата на устройствата и дава енергия, която е необходима за функционирането на телефона. От това до голяма степен зависи и времето, с което можете да разполагате при липса на достъп до електрическата мрежа.

Huawei Mate 40 Pro, най-новият флагман на компанията, има с какво да се похвали в това отношение. Той разполага с батерия с висок капацитет от 4400 mAh. Благодарение на това получавате поне ден, а дори и повече с един заряд.

Ревю: Huawei Mate 40 Pro

Това разбира се се влияе ние и от натоварването, ако използвате телефона много активно издръжливостта спада значително. Разчита се на AI алгоритъм за пестене на енергия, който оптимизира консумацията на енергия и посочва кои приложения черпят повече.

Освен високия капацитет на батерията тук е налична и друга екстра, която помага в това отношение. Става дума за технологиите за бързо жично зареждане при впечатляващите 66W и безжично при 50W. Моделът може и да зарежда други безжични устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *