Изгодни пакети за интернет и телевизия от VIVACOM

В условията на пандемията от коронавирус голяма част от нас ще си останат вкъщи за предстоящите празници. За да имаме разнообразни забавления разбира се е добре да се подсигурим с надеждна интернет връзка, а и с адекватно разнообразие от телевизионни канали.

В тази насока VIVACOM предлагат отлични пакети за интернет и интерактивна телевизия. Цените им започват от 24.79 лв. на месец за 160+ телевизионно канала (30+ HD) и интернет с максимална скорост при изтегляне до 50 Mbps. За 29.79 лева месечно пък получавате 200 + канала (50+ HD) и интернет със скорост за download до 100 Mbps. Всички пакети имат и достъп до мобилната телевизионна платформа TV GO, както и пакетът 4К Ultra, предлагащ канали с по-голяма детайлност и острота на картината.

С максималния план за 68.87 лв. на месец са достъпни над 240 канала, от които 75+ с HD качество и оптичен интернет със скорост до 1000 Mbps за целия срок на договора. Тук влизат още и каналите HBO, Cinemax DIEMAXTRA, MAXSPORT PLUS и платформата HBO GO. Към това са налични безплатно оборудване и възможност да добавяне на допълнителни приемници.

Ако имате нужда и от нов телевизор, то можете да вземете някой от следните три модела на изплащане към плана си: PixelPlusHD LED TV Philips (80 см./32“), Smart TV 4K TV Philips (108 см./43“) и Smart TV 4K TV Samsung (127 см./50“).

Сред удобните функции на интерактивната телевизия са такива за паузиране, превъртане назад, запис на съдържание и т.н. Това добавя повече възможности от стандартната телевизионна услуга, а те могат да са доста полезни в ежедневието. Оптичният интернет от друга страна достига до цели 1000 Mbps, а с него получавате IP адреси, включен антивирусен софтуер ESET NOD32, пощенски кутии и Wi-Fi рутер.

Освен това мобилна телевизия TV GO, която е включена към повечето планове дава достъп до телевизионни канали и филми по всяко време. Междувременно с най-скъпия план в нея са включени 90 от най-гледаните TV канала, филмов пакет MAXI, HBO On Demand, Disney English, MAX Sport Plus и DiemaXtra.

Повече информация за промоцията може да видите на https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/promocii/paketni-uslugi/televizija-i-internet

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *